Een eigen huisbier gebrouwen om persoonlijke smaak, met een bijzondere geschiedenis, als eerbetoon of om een andere reden?
Er zijn in ieder geval steeds meer horecazaken die een eigen huisbier hebben; ze laten het brouwen of doen dit zelf.
Entree organiseert op 7 december de verkiezing 'Lekkerste Huisbier van Nederland 2015' in de categorieën licht en zwaar. De kans om als horecaondernemer meer uit het bijzondere brouwsel te halen. Denk aan lof en erkenning van professionals, een officiële titel, oorkonde en landelijke media-aandacht. Niet alleen leuk voor de horecaondernemer, maar ook voor de brouwer van het huisbier.
De inzendingen worden dit jaar in de Jopenkerk geproefd door een vijfkoppige, deskundige jury, die vervolgens in de twee categorieën een winnaar kiest. Ook is er dit jaar een eervolle vermelding voor het mooiste etiket.
Jouw huisbier het lekkerst?
Je huisbier(en) aanmelden kan tot en met woensdag 18 november via redactie@entreemagazine.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Lekkerste Huisbier 2015. Geef ook de volgende zaken aan.
Lees ook
* Omschrijving van het bier.
* Motivatie om het te (laten) brouwen.
* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket.
De jury bestaat uit: Puck Kerkhoven, Henri Reuchlin, Theo Flissebaalje, Fiona de Lange en Derek Walsh