Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

The Fellowship of the Drinks | Lord of the Rings Bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

The Fellowship of the Drinks

Droom jij van een biertje in de Prancing Pony? Een mede in Hobbiton? Dan ben je aan het juiste adres! Meld je snel aan voor The Fellowship of the Drinks bierproeverij!

Fellowshop of the Drinks bierproeverij
Books Beers and beyond logo
Merel van Books Beers and Beyond

Lord of the Rings Bierproeverij

Droom jij van een biertje in de Prancing Pony? Een mede in Hobbiton? Lembas-brood in Rivendell? Dan is The Fellowship of the Drinks bierproeverij precies wat je zoekt!

Op 4 oktober 2024 kun je genieten van een boek- en bierproeverij geheel in het thema van de Lord of the Rings-serie. Tijdens deze avond staat alles in het teken van het Reisgenootschap en de geliefde plekken uit de boeken. Er worden vijf proefbieren geserveerd, compleet met bijpassende Hobbit-stijl snacks.

Het evenement vindt plaats in de sfeervolle Refter van het Kruisherenklooster in Uden. Zorg dat je op tijd bent; de avond start om 19:30 uur en kan uitlopen tot ongeveer 22:00 uur. De kosten bedragen €29,50, te betalen via een Tikkie.

Aanmelden kan via het formulier, door een e-mail te sturen naar booksbeersandbeyond@gmail.com, of een WhatsApp-bericht naar 06-27972260.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen