Lindeboom lanceert nieuwe smaak: Lindeboom Radler Mango 2.0
05 april 2024 om 10:31
Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer heeft haar portfolio uitgebreid met een nieuwe smaak: Lindeboom Radler Mango 2.0. Het is een biermix perfect voor de warme dagen.
Derde Lindeboom Radler
Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer brengt een derde smaak Radler op de markt. Naast de reeds
vertrouwde varianten Citroen en Kers, is er nu ook een Lindeboom Radler Mango. De sappige en
tropische smaak van mango, gecombineerd met de vertrouwde sprankeling van Lindeboom Pilsener
gebrouwen volgens het slow brewing principe. Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron,
100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met sprankelende mangolimonade. Lindeboom staat
landelijk bekend om haar unieke kersen Radler. De brouwerij speelt met een mango variant in op de
vraag van een jongere doelgroep, die opgegroeid is met deze tropische smaak, en is met de Radler
Mango wederom uniek.
De brouwers over de nieuwe Radler: “Of je nu de zomer viert met vrienden in de achtertuin of
gewoon op zoek bent naar een heerlijke dorstlesser na een lange dag, Lindenboom Radler Mango 2.0
staat klaar om je smaakpapillen te verwennen. De ultieme natuurlijke dorstlesser!”
Slow Brewing
Lindeboom bierbrouwerij is gecertificeerd ‘Slow Brewer’. Slow Brewing is het belangrijkste en meest
consistente internationale kwaliteitszegel voor bier. Slow Brewers geven hun bieren de ideale tijd om
rustig te rijpen. Slow Brewing certificeert alleen brouwerijen die op alle gebieden van hun
waardeketen eerlijk en bewust handelen. De uitgebreide certificeringscriteria omvaten onder
andere de maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en de bijdrage aan een positieve
bedrijfscultuur.
Lindeboom Bierbrouwerij
Lindeboom Bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in Neer. Deze
koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur
en Venloosch. De bieren van Lindeboom zijn landelijk verkrijgbaar in de horeca en bij supermarkten
en slijterijen.