Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vanaf 13 juni: Bierfestival 'De 24uurs van Maastricht'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vanaf 13 juni: De 24uurs van Maastricht

03 juni 2024 om 14:47

Bierfestival de 24uurs van Maastricht wordt gehouden van 13 t/m 15 juni in de binnenstad van Maastricht. Het is een uiterst sfeervol festival waar iedere bierliefhebber zijn hart kan ophalen.

24uurs van Maastricht bierfestival
De 24uurs van Maastricht logo
Bierfestival 24uurs van Maastricht

Over het festival

Het bierfestival de 24uurs van Maastricht wordt dit jaar van 13 t/m 15 juni gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Biervereniging PINT Regio Limburg in samenwerking met de Gulpener Bierbrouwerij . Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat bierliefhebbers uit heel Nederland en daarbuiten trekt. Het festival staat bekend om zijn unieke sfeer en de grote verscheidenheid aan bieren die er te proeven zijn. bierfestival 24uurs maastricht 2024 logo

Brouwerijen en bieren

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024 presenteren meer dan 80 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren.

Donderdag 13 juni staat in het teken van Limburg. Er zullen dan namelijk 20 brouwerijen die uitsluitend uit Nederlands en Belgisch Limburg komen aanwezig tijdens de speciale Limburgse brouwerijendag.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024 wordt een nog bredere range met ruim 60 brouwerijen en hun bieren van over de hele wereld gepresenteerd. Dit biedt een unieke kans om nieuwe smaken te ontdekken en meer te leren over de kunst van het bierbrouwen.

Lees ook

Locatie en toegang

Het festival vindt plaats bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De festivallocatie is gelegen in het centrum van Maastricht en is gemakkelijk lopend te bereiken op zo’n 10 minuten vanaf NS Station Maastricht.

Een regulier startpakket kost €28,-. Dit pakket biedt uitzonderlijke waarde en omvat gratis toegang (normaal gesproken kost dit €3,-), een proefglas, een proefboekje en 8 drankmunten à €3,-. Er zit vier euro statiegeld op het proefglas. Door het startpakket vooraf te bestellen, ontvang je een korting van €3,- in vergelijking met de prijzen aan de dagkassa. Leden van PINT krijgen extra korting.

- Bestel je tickets en schrijf je in voor Masterclasses & Tastings -

Extra activiteiten

Naast het proeven van bieren, worden er ook verschillende Bier-events op het festivalterrein en in de binnenstad van Maastricht georganiseerd. Zo kun je o.a. deelnemen aan Masterclasses in het Pesthuyspodium, bierwandelingen door Maastricht en rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch en Stadsbrouwerij Maastricht. Deze extra activiteiten bieden een geweldige kans om meer te leren over de biercultuur en de geschiedenis van het brouwen in Maastricht.

Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor elke bierliefhebber. Bekijk het festival ook in onze bieragenda .

Openingstijden

Het festival is op de volgende dagen en tijden te bezoeken:
  • Donderdag 13 juni 2024 van 16.00 tot 23.00 uur. Entree €7, inclusief statiegeld proefglas à €4.
  • Vrijdag 14 juni 2024  van 14:00 tot 00:00 uur. Entree €7, inclusief statiegeld proefglas à €4.
  • Zaterdag 15 juni van 12:00 tot 00:00 uur. Entree €7, inclusief statiegeld proefglas à €4.
Drankmunten zijn te verkrijgen voor €3,- en €1,50 per stuk.
De dagkassa’s zijn een half uur tot voor sluiting geopend.

24uurs bierfestival in maastricht

Cookie instellingen