Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: Rye River Brewing Co.

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: Rye River Brewing Co.

07 augustus 2024 om 11:33

De ABT brouwerij van de maand juli 2024 is Rye River Brewing Co. uit Ierland. Speciaal voor de gelegenheid heeft de bierbrouwerij een Grapefruit IPA over laten komen naar Nederland.

Rye River Brewing Co is abt brouwerij van de maand
ABT brouwerij van de maand augustus 2024
Rye River Lil' Twist Grapefruit IPA bier

Rye River Brewing Co.

Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In juli 2024 is dat Rye River Brewing Co. uit Kildare in Ierland.

Rye River Brewing Co. is pas 10 jaar actief maar al 150 World Beer Awards. Wereldrecordhouder! Het draait bij het Ierse Rye River allemaal om de waarden, de mensen en het proces. Iedere batch niet groter dan 2.500 liter = 100% juiste kwaliteit. Zo ook de speciaal voor de Alliantie overgekomen Lil’ Twist Grapefruit IPA. ABT brouwerij van de Maand: Rye River Brewing Company

Lil’ Twist Grapefruit IPA

Lil’ Twist Grapefruit IPA is een zachte en toegankelijke Session IPA met intense aroma’s van sappige rijpe grapefruit, citrus en pijnboom. Die monden uit in een zijdezachte maar volle body met een kenmerkende harsachtige dennenbitterheid.

Bekijk meer bieren van Rye River die in Nederland op de markt zijn.

Alliantie van Bier Tapperijen

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT Café proef jij deze bieren deze maand? 

Cookie instellingen