Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Hedonis introduceert Ouwen Duiker Alcoholvrij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Hedonis introduceert Ouwen Duiker Alcoholvrij

28 augustus 2024 om 11:23

Brouwerij Hedonis, de Belgische ambachtelijke brouwerij die sinds 2015 het bierlandschap opschudt, presenteert met trots haar nieuwste creatie: Ouwen Duiker Alcoholvrij.

Jasper Stragier en Leopold de Ketalaere met het nieuwe bier 'Ouwen Duiker Alcoholvrij'
Ouwen Duiker Alcoholarm logo
Ouwen Duiker Alcoholvrij bier

Ouwen Duiker Alcoholvrij

Ouwen Duiker Alcoholvrij behoudt het zachte, bittere en fruitige smaakprofiel dat kenmerkend is voor de bieren van Hedonis, dankzij de verfijnde selectie van hopsoorten.  Elke slok biedt een volmondige ervaring die verfrissend en bevredigend is.

Ouwen Duiker Alcoholvrij flesje en glas " Met Ouwen Duiker Alcoholvrij sluiten we ons aan bij de groeiende vraag naar alcoholvrije alternatieven en bewijzen we dat alcoholvrij bier niet saai hoeft te zijn ," zegt Leopold De Ketelaere, oprichter van Brouwerij Hedonis . " We hebben een bier gecreëerd dat trouw blijft aan onze kernwaarden van kwaliteit en innovatie. Dit is een bier voor degenen die kiezen voor smaak en karakter, ongeacht het alcoholgehalte ."

Let op: de naam van het bier is 'Ouwen Duiker Alcoholvrij', maar volgens de Nederlandse definitie is het geen alcoholvrij, maar een alcoholarm bier. Lees meer over de verschillen tussen deze bieren met weinig alcohol  en waarom dit bier wel 'alcoholvrij' mag heten.

Lees ook

Hedonisme als inspiratie

Bij Hedonis is genieten een kunst en ambacht een levensstijl. “ Geïnspireerd door het hedonisme, streven we naar het ultieme genot in elke druppel bier. Ouwen Duiker Alcoholvrij is een perfect voorbeeld van onze filosofie: ‘Respect for tradition, thirsty for innovation’. Met dit bier verleggen we opnieuw grenzen, eren we tradities en definiëren we de toekomst van bier, zelfs in het alcoholvrije segment .” vult Jasper Stragier aan, die verantwoordelijk is voor Marketing & Sales bij Hedonis.

Een revolutie in het bierlandschap

Sinds de oprichting heeft Hedonis een reputatie opgebouwd als pionier in het Belgische ‘craft bier’. Met Ouwen Duiker Alcoholvrij zetten we een nieuwe stap in onze missie om bierliefhebbers te voorzien van uitzonderlijke ervaringen, of ze nu kiezen voor alcoholhoudende of alcoholvrije opties.

Met Ouwen Duiker Alcoholvrij sluiten we ons aan bij de groeiende vraag naar alcoholvrije alternatieven en bewijzen we dat alcoholvrij bier niet saai hoeft te zijn.
Leopold De Ketelaere - Oprichter Brouwerij Hedonis

Wie Ouwen Duiker Alcoholvrij wil proeven, kan terecht bij de drankenhandels, in de webshop van de brouwerij ( www.hedonis.be ) of in het Brouwerijcafé in Michelbeke op zaterdag 31 augustus 2024 van 13u tot 19u.

Over Hedonis

Hedonis werd opgericht in 2015 uit pure passie voor ambachtsbier en een ontembare drang naar perfectie. Geïnspireerd door hedonisme, zet Hedonis zich in om bierliefhebbers te laten genieten van het hoogste genot in elk glas. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie biedt Hedonis bieren die traditie en moderniteit combineren.

Cookie instellingen