Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: vandeStreek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: vandeStreek

03 oktober 2024 om 13:51

De ABT brouwerij van de maand oktober 2024 is vandeStreek uit Utrecht. Bekend om hun creatieve en smaakvolle bieren, biedt vandeStreek een breedt scala aan brouwsels.

ABT Brouwerij van de maand vandeStreek bier van de maand
ABT Brouwerij van de maand: vandeStreek
vandeStreek bier

vandeStreek 

Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In oktober 2024 is dat vandeStreek. Een Nederlandse brouwerij uit Utrecht. 

vandeStreek uit Utrecht is een relatief jonge brouwerij, maar heeft al een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Bekend om hun innovatieve en smaakvolle bieren, heeft vandeStreek talloze prijzen gewonnen en exporteert hun bieren naar meer dan 22 landen. Bij vandeStreek draait alles om passie, vakmanschap en duurzaamheid. Elke batch wordt met zorg gebrouwen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Een voorbeeld hiervan is hun populaire Playground Non-Alcoholic IPA, die zowel lokaal als internationaal geliefd is.

Bier van de maand: Green Gold Fresh Hop West Coast IPA

Op 12 oktober komt de Green Gold Fresh Hop West Coast IPA beschikbaar. Deze krachtige IPA van 6,3% is gebrouwen met superverse Callista-hop. Deze relatief nieuwe hopsoort uit Duitsland heeft in korte tijd enorme populariteit verworven onder brouwers vanwege zijn fruitige smaken. Om de versheid te waarborgen, is de hop zelf opgehaald in Duitsland en dezelfde avond en nacht nog in de ketel gegooid. Het resultaat? Een verfrissende IPA met bloemige tonen, een heerlijke hint van citrus en grapefruit, en tonen van steenvrucht. Mis deze unieke smaaksensatie niet!

ABT brouwerij  van de maand vandeStreek

Core range vandeStreek

De core range van vandeStreek biedt een gevarieerde selectie bieren die het hele jaar door beschikbaar zijn. Deze lijn omvat:

Elk bier in deze range wordt met zorg en vakmanschap gebrouwen om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen.

Bekijk meer bieren van vandeStreek die op de markt zijn.

Fresh hop Festival

vandeStreek Bier organiseert op 12 oktober het Fresh Hop Festival, waar de unieke smaken van Fresh Hop bieren centraal staan! Deze bieren worden gebrouwen met ongedroogde hop, wat zorgt voor bijzondere smaken die slechts één keer per jaar verkrijgbaar zijn. VandeStreek daagt andere brouwers uit om Fresh Hop bieren te maken en versies van hun bestaande bieren te brouwen met deze bijzondere hop. Tijdens het festival worden deze bieren gepresenteerd, en komen de beste elementen van Oktoberfest en bockbierfestivals samen. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke pretzels, broodjesworst en natuurlijk volle glazen Fresh Hop bier! Mis het niet!  

Alliantie van Bier Tapperijen

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT Café proef jij deze bieren deze maand? 

Cookie instellingen