Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koop je bieren bij de speciaalbieren specialist

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koop je bieren bij de speciaalbieren specialist

10 februari 2023 door Redactie Biernet.nl

Speciaalbier heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen in Nederland. Er is veel te ontdekken in de wereld van bier en bij BierXL kun je zeker wat vinden om van te genieten.

Bieren bij BierXL
Speciaalbier bij BierXL
BierXL logo

Speciaalbieren specialist

Er is tegenwoordig een heleboel te kiezen voor de bierliefhebber. Daarom kan het fijn zijn om je te laten leiden door een specialist, zodat je altijd de lekkerste bieren drinkt.

BierXL Bij BierXL bestel je jouw favoriete speciaalbier, zoals het biertje thuis smaakt, smaakt het namelijk nergens! Met speciaalbieren van onder andere Bourgondische Broeders, St. Feuillien, 100 Watt, Brouwerij de Halve Maan en Uiltje Brewing Company ben je er zeker van dat je verschillende speciaalbieren kunt vinden waarvan je kunt genieten. Bekijk daarom het assortiment van de speciaalbieren specialist van Nederland om speciaalbier naar jouw smaak te vinden.

Ruim assortiment

Jochem (eigenaar BierXL) over het assortiment: 'Bij BierXL hebben we een ruim assortiment aan speciaalbieren te koop. De speciaalbieren die je in onze webshop kunt vinden komen bij verschillende brouwerijen weg en juist daarom is het zo leuk dat je ook lokale speciaalbieren bij ons bestellen kunt. Ontdek de wondere wereld van speciaalbier van diverse lokale bierbrouwers.'

Bierpakketten en -cadeaus

Bij BierXL, de speciaalbieren specialist, hebben ze een ruim assortiment met speciaalbieren. Met veel liefde voor bier stellen zij de leukste bierpakketten samen voor echte bierliefhebbers. Kies bijvoorbeeld een bierpakket in de stijl IPA, Quadrupel of Tripel. Of laat je verrassen met een verrassingspakket vol speciaalbier!

Zoek je een passend cadeau voor iemand? De bierspecialisten van BierXL hebben ook verschillende fraaie biercadeaus samengesteld waar je iedere bierfanaat een plezier mee doet.

Speciaalbier bestellen

Naast samengestelde pakketten kun je ook zelf bieren uitkiezen die aan je deur worden geleverd. Jochem: "Spreken is zilver, bier is goud, vinden wij van BierXL. Een gezellige borrel op de planning? Daar hoort een speciaalbiertje bij. De lekkerste speciaalbieren bestel je gemakkelijk, betrouwbaar en snel bij BierXL. Wij garanderen een snelle levering van de door jouw bestelde speciaalbieren. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur bij de speciaalbieren specialist BierXL? Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Wij leveren in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk !"

Bekijk het assortiment van BierXL

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen