Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand juli: Frontaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand juli: Frontaal

09 juli 2024 om 09:42

De ABT brouwerij van de maand juli 2024 is Frontaal Brewing Co. uit Breda. Speciaal voor de gelegenheid heeft de bierbrouwerij een New England IPA gebrouwen, die exclusief verkrijgbaar is bij de cafés.

ABT brouwerij van de maand juli FRONTAAL
Frontaal is brouwerij van de maand
Brouwerij Frontaal

Frontaal Bier

Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In juli 2024 is dat Frontaal Brewing Company uit Breda.

abt logo

Frontaal Brewing Company is altijd al bezig geweest met het creëren van unieke en smaakvolle bieren en de New England IPA-stijl is een van de specialiteiten waar Frontaal trots op is. In de afgelopen vijf jaar heeft Frontaal niet stilgezeten.

Lees ook

De brouwerij is niet alleen verhuisd naar een gloednieuwe locatie, maar men heeft ook een schat aan nieuwe kennis opgedaan door het brouwen van talloze IPA’s, in allerlei variaties en smaken.

Auto Pilot NEIPA bier

Frontaal Auto Pilot bier logo Als brouwerij van de maand van de Alliantie van Biertapperijen heeft Frontaal een collab met de Alliantie van Bier Tapperijen uitgebracht: Auto Pilot. 

Een bier (5,8% ABV) dat is doordrenkt met tropische smaken die je direct naar een zomerparadijs zullen voeren. Denk aan sappige tonen van ananas, mango en passievrucht die samenkomen in een bier dat perfect is voor het warme weer dat voor ons ligt.

Alliantie van Bier Tapperijen

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT Café proef jij deze bieren deze maand? 

Cookie instellingen