Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hier scoor je de beste pils voor ADE! | Two Chefs campagne

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hier scoor je de beste pils voor ADE!

15 oktober 2024 om 17:22

ADE staat weer voor de deur en in heel Amsterdam hangen mysterieuze posters met de tekst 'Looking for quality pils?'. Het blijkt een campagne van Two Chefs Brewing.

Aanplakbiljetten van Two Chefs Brewing 'Looking for Quality Pils?'
Two Chefs Pils
Hier scoor je de beste pils voor ADE

ADE en pils...

Het Amsterdam Dance Event (ADE) staat weer voor de deur en er is één campagne die bijzonder opvalt. De mysterieuze posters met de tekst "Looking for quality pils?" met een grote QR-code zijn overal in Amsterdam te vinden. Wie de code scant, belandt in een raadselachtige WhatsApp-conversatie waar je pils kunt bestellen. De campagne is bedoeld om de nieuwsgierigheid van de ADE-bezoekers dit weekend te prikkelen. Sticker op lantaarnpaal voor quality pils tijdens ADE 2024

De afzender achter de campagne? De Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing , die hun nieuwste bier genaamd ‘ Pils ’ op een opvallende manier wil promoten.

Lees ook

Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing staat bekend om hun kleurrijke bieren en humoristische aanpak, waarbij ze zichzelf niet te serieus nemen. “We houden van Amsterdam, muziek en dansen, en zijn allemaal liefhebbers van ADE. Het idee begon als een grap tijdens de lunch, want waar kun je beter pils lanceren dan tijdens dit event? En met ons motto ‘live a little’ in gedachten, dachten we: laten we gewoon kijken waar het schip strandt. Een paar dagen later hingen de eerste posters al door de stad," vertelt Marc Galestien van Two Chefs Brewing.

Pills met één L

Two Chefs Pils blik ADE edition Sinds maandag hangen de posters in de stad en stromen de berichten binnen van mensen die de QR-code hebben gescand en in een chat met ons terechtkomen. " Het is echt grappig wie en wat er binnenkomt via WhatsApp. Vooral buitenlandse nummers denken via ons nummer iets anders te kunnen scoren dan pils ," voegt hij er lachend aan toe. " Juist de verwarring leidt tot hilarische gesprekken. Gelukkig kan iedereen er wel om lachen .”

De limited edition 'Pils' is sinds maandag beschikbaar via de website en op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder Avondwinkel Sterk, Radion, Bret, Hintergarten en bij verschillende ADE pop-up evenementen. Kom je via de gescande QR-code binnen, dan krijg je nog een speciale ADE-aanbieding. Feestgangers die een Limited Edition pils willen scoren, moeten snel zijn, het kan hard gaan…

Cookie instellingen