Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kaapse Brouwers organiseert 'Anniversary Beer Festival 2023'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kaapse Brouwers organiseert 'Anniversary Beer Festival'

16 februari 2023 om 09:54

De Rotterdamse brouwerij Kaapse Brouwers organiseert op 20 mei het 'Kaapse Anniversary Beer Festival'. Het belooft een waar craft bierfestijn te worden.

Kaapse Brouwers bierfestival vorige editie
Kaapse Anniversary bierfestival
Kaapse Brouwers Anniversary Festival vorige editie

Kaapse Anniversary Beer Festival ‘23

Kaapse Brouwers is terug met hun (jaarlijkse) ‘ Kaapse Anniversary Beer Festival ’. Op zaterdag 20 mei strijken ze, tijdens het Hemelvaartweekend waarin ze in 2014 zijn ontstaan, neer in de ‘voortuin’ van hun brouwerij in het opkomende M4H-gebied. Ze vieren namelijk feest op de locatie van hun buren en vrienden van BRUTUS Rotterdam. Temidden van bizarre kunstobjecten en -installaties kan er plaats worden genomen in de beeldentuin en de aangrenzende ‘kathedraal’. Kaapse Brouwers bierfestival logo

Internationaal Craft bierfestijn

Kaapse Brouwers over het bierfestival: " Het wordt zoals je, voor de covid-periode, van ons gewend was: één groot craft bierfestijn, vele ‘guest breweries’ die langskomen van over de hele wereld, muziek, (art) performances, food, een tour door de brouwerij, proeverijen in speakeasy setting, eigenlijk alles wat je wilt op zo’n dag. We halen de schade van het niet (kunnen) organiseren van ons bierfestival in de afgelopen jaren dubbel en dwars in. Dit festival wordt dan ook onze 6e, 7e, 8e en 9e editie van onze verjaardagsfuif ineen ."

Lees ook

Wie jarig is, nodigt vrienden uit

" V anuit Kaapse Brouwers zullen we je natuurlijk trakteren op een speciaal bieraanbod. Kaapse Maria verzorgt de innerlijke mens verder door die dag heerlijke bar bites en speciale gerechten te serveren e?n de wijnliefhebber te bekoren met een mooie selectie natuurwijnen. Onze jongste telg in de familie, Kaapse Will’ns , maakt de dag compleet door de muziekprogrammering samen te stellen en je te verrassen met toffe jenevers en ambachtelijk gemaakte schnaps ."

Maar wie komen er dan nog meer? Via de social media van Kaapse Brouwers zullen er de komende tijd aanwezige brouwerijen bekendgemaakt worden. De volgende brouwerijen zullen in ieder geval present zijn op 20 mei: La Pirata Brewing (Spanje), Cantina Errante (Italie), Laugar (Spanje), Brussels Beer Project (België), L’Ermitage Nanobrasserie Brussels (België), Buddelship (Duitsland), The Kernel (Engeland), Sleeping Village (Noorwegen) en Jopen (Nederland). Kortom, een craft bier walhalla voor de liefhebber!

Tickets voor het bierfestival zijn te verkrijgen via  https://kaapsebrouwers.stager.nl/web/tickets  (directe link naar de ticketshop) en kan men momenteel gebruikmaken van de ‘Early Brew’-tickets voor €11,- zolang de voorraad strekt.

Cookie instellingen