Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kompaan Bier breidt Core Range uit met nieuwe tripel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kompaan Bier breidt Core Range uit met nieuwe tripel

06 september 2024 om 11:24

Kompaan Bier uit Den Haag heeft een nieuw bier toegevoegd aan hun Core Range. Dit bier wordt vast in het assortiment van de Haagse brouwerij opgenomen.

Maverick Monk blikje en glas
Kompaan Lefgozer bier blikjes
Kompaan Maverick Monk logo

Uitbreiding Core Range

Bij brouwerij Kompaan draait het om vriendschap, ontdekken en verrijken. Al sinds 2010 timmeren zij aan de weg met de ambitie om de grootste brouwerij te worden van Zuid-Holland. En met succes! Naast dat Kompaan maandelijks de meest uiteenlopende experimentele bieren brouwt, hebben zij een aantal vaste core-bieren in het assortiment.

Maverick Monk Tripel van Kompaan De Kompaan Core Range, bestaande uit karaktervolle bieren zoals de tropische Levensgenieter en de krachtige Bloedbroeder, heeft zichzelf al sinds 2013 bewezen als die ene ‘trouwe vriendengroep’ waar liefhebbers standaard op kunnen rekenen. Vandaag hebben we groot nieuws, want deze vriendengroep neemt afscheid én krijgt versterking.

Lees ook

Lefgozer vervangt Badgast

Begin deze zomer heeft Kompaan Bier de eigenwijze Lefgozer toegevoegd aan het assortiment, een verfrissend witbier met szechuanpeper en meloen. Dit bier heeft zich overduidelijk bewezen en is een geliefd bier geworden onder liefhebbers.

Met het succes van Lefgozer in gedachten, heeft de Haagse brouwerij de moeilijke beslissing genomen om afscheid te nemen van de Badgast: de geliefde weizen zal niet meer worden gebrouwen. De Badgast geeft het stokje door aan de Lefgozer op het gebied van tarwebier. Qua smaak slaat de Lefgozer echter een compleet andere weg in die liefhebbers zelf moeten ontdekken.

Waar een einde komt aan iets moois, maakt Kompaan plaats voor een nieuw Core-Range bier: de Maverick Monk!

Nieuw: Kompaan Maverick Monk

Na maanden van intensief proeven en perfectioneren, presenteert Kompaan met trots hun nieuwste vriend: Maverick Monk. De Maverick Monk balanceert tussen zoet en bitter, met hints van rijpe perzik, kruiden en een zachte, zijdeachtig mondgevoel. Met aroma's van appels, peren, banaan en vanille, betovert Maverick Monk met zijn heldere gouden kleur en een rijke, romige schuimkraag.

Cookie instellingen