Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket IPA Nederland | Nederlandse India Pale Ales

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket IPA Nederland van Hellobier

Bierpakket IPA Nederland van Hellobier is een speciaalbierpakket dat vol Nederlandse India Pale Ales zit. Ontdek verschillende soorten IPA bier.

Het pakket bestaat uit 6 blikjes en 2 flessen

Bierpakket met Nederlands IPA bier van Hellobier
IPA pakket logo
Bierpakket IPA Nederland van Hellobier
  • Verpakking

    Doos

  • inhoud

    6 blikjes en 2 flessen

  • Soorten bier

    India Pale Ale

  • Glas

    Nee

  • Personaliseren

    Nee

Bierpakket IPA Nederland van Hellobier kopen

€ 28,50

Nederlandse IPA bieren

In dit bierpakket van Hellobier ontdek je 8 of 12 verschillende IPA's uit Nederland. Kenmerkend aan het India Pale Ale bier is dat het een sterke en bittere smaak heeft. Dit komt door de extra hop die toegevoegd is aan het bier. Er zijn een heleboel verschillende soorten IPA bier en in dit pakket vind je verschillende soorten, zoals DIPA en Hazy (of New England) IPA.

Tegenwoordig is IPA een van de populairste biersoorten en wordt dit bier door brouwers over de hele wereld gebrouwen. Elke brouwer geeft zijn eigen draai aan deze heerlijke maar vooral tijdloze bierstijl. Er zijn dan ook verschillende bouwstijlen ontstaan.

De biersommelier van Hellobier heeft stad en land afgezocht om 8 unieke India Pale Ale’s te selecteren. Bestel het IPA bierpakket van Hellobier en geniet van dit heerlijke bier, net zoals de Engelse soldaten dat deden tijdens hun boottochten.

Over de merken in dit bierpakket

Bruut Wazig (Brouwerij Bruut Bier)
Wazig van Bruut Bier wordt gebrouwen met een flinke hoeveelheid aromahop (75 kilo op 40 hectoliter bier) en geen bitterhop. Wazig heeft daardoor een indrukwekkend fruitig aroma en een soepele aangename afdronk.

Homeland Zeebonk (Brouwerij Homeland)
Zeebonk heeft geen bitter karakter maar is juist fruitig van aard. Veel haver en tarwe in het moutrecept maken het bier zacht en soepel, en geven het bier een lichte troebelheid. De gist die in dit bier wordt gebruikt geeft fruitige esters van perzik en tropisch fruit. Deze fruitigheid wordt gecomplementeerd met enorme hoeveelheden dryhop van Amarillo en Mosaic.

Hooglander DDH Double IPA (Hooglander Bier)
De Hooglander DDH DIPA is dubbel gehopt voor een dubbele dosis fruitigheid. De Mosaic, El Dorado en Citra hoppen zorgen voor een tropisch en sappig geheel. De ananas, mango en citrus aroma’s spatten er vanaf.

Rabauw Hopgedonderd (Rabauw Craft Beer)
Rabauw Hopgedonderd is een frisfruitige Hazy IPA met een dorstlessend vermogen. Het bier is niet te zwaar en niet te overdreven; een IPA waar altijd wel een momentje voor te vinden is.

Stadshaven Moray IPA (Stadshaven Brouwerij)
Moray IPA is een IPA die naast de gebruikte hopsoorten is verrijkt met tangerine en carambola. Dit geeft het bier een extra fruitig bittere smaak. 

Two Chefs Bon Chef (Two Chefs Brewing)
Bon Chef is een troebele NEIPA die wordt omschreven als allemansvriend. Het bier is super verfrissend van smaak met grasachtige tonen een een vleugje passievrucht en citrus. 

Walhalla Elixer (Brouwerij Walhalla)
Walhalla Elixer heeft een licht bittere, verfrissende zoete en moutige smaak. Het bier is gedryhopped met Chinook, Centennial en Mosaic hop, wat het een uniek karakter geeft.

Cookie instellingen