Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

CRAFT Culinair 2024 | Ontdek bier-spijs combinaties

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

CRAFT Culinair 2024

CRAFT organiseert op 29 oktober 2024 een bierevenement voor professionals. Ontdek de veelzijdigheid van Nederlandse craft bieren en bier-spijs combinaties.

CRAFT Culinair 2024

Bier en spijs combineren

Pairings met bier worden steeds populairder in de gastronomische wereld. CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwerijen, organiseert op dinsdag 29 oktober 2024 een groots bierevenement voor professionals. Op dit evenement, dat volledig in het teken staat van de veelzijdigheid van Nederlandse craft bieren, maken deelnemers kennis met het combineren van bieren en spijs. Een aantal toonaangevende kenners uit de wereld van gastronomie en bier verzorgen inspirerende sessies over de gastronomische mogelijkheden die bieren vandaag de dag bieden.

Tijdens deze middag wordt een reeks aan bieren geproefd. Daarbij worden verschillende culinaire gerechten geserveerd. Gedurende de middag zullen gerenommeerde biersommeliers de geschonken bieren toelichten. Onder begeleiding van diverse bierprofessionals zullen de bier-spijs combinaties besproken worden en is er ruimte voor vragen uit het publiek. Tijdens de netwerkborrel na afloop is er de mogelijkheid met diverse kenners verder te praten. De locatie wordt deze zomer geselecteerd, hoogstwaarschijnlijk in de buurt van Haarlem, Utrecht of Amsterdam.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen