Dit bierpakket bevat alleen maar prijswinnende bieren, een sleutel tot succes. Ontdek verschillende bierstijlen in dit Award Pack.
Het pakket bestaat uit 12 flessen
Verpakking
Doos
inhoud
12 flessen
Soorten bier
Blond, Dubbel, Quadrupel, Tripel, Stout, Ale, Amber, Sour, Saison
Glas
Nee
Personaliseren
Nee
La Trappe Blond
Blond met 6,5%
La Trappe Dubbel
Dubbel met 7,0%
La Trappe Quadrupel
Quadrupel met 10,0%
La Trappe Tripel
Tripel met 8,0%
Molen Heen & Weer
Tripel met 9,0%
Molen Hel & Verdoemenis
Stout met 10,0%
Molen Op & Top
Ale met 4,5%
Palm Spéciale
Amber met 5,4%
Rodenbach Alexander
Ale met 5,2%
Rodenbach Grand Cru
Sour met 6,0%
Saison Dupont
Saison met 6,5%
Saison Dupont Cuvee Dryhopping
Saison met 6,5%
La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak.
La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk, dit ontstaat mede door het karamelmout.
Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.
La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.
Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.
La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.
Molen Heen & Weer (Brouwerij De Molen)
Heen & Weer combineert een zoete moutige basis met een fraaie hopbitterheid tot een geweldig gebalanceerde, maar ongewone Belgische Tripel.
Molen Hel & Verdoemenis (Brouwerij De Molen)
Hel & Verdoemenis is een Imperial Stout speciaalbier gebrouwen door Brouwerij de Molen uit Bodegraven. Deze stout is enorm vol van smaak met tonen van chocolade, koffie en gebrande tonen.
Molen Op & Top (Brouwerij De Molen)
Op & Top heeft een bittere smaak waarbij de smaak van citrus een duidelijke rol speelt. Smaakindicatie: Moutig, kruiden, en citrusvruchten.
Palm Spéciale (Palm Belgian Craft Brewers)
Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid.
Rodenbach Alexander (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Alexander heeft een uniek, gebalanceerd palet, complexe afdronk en subtiele fruit- en houttoetsen. Het bier is ongetwijfeld één van de beste Sour Ales die Rodenbach ooit creëerde. Rodenbach Alexander werd eind september 2016 gelanceerd als Limited Edition.
Rodenbach Grand Cru (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Grand Cru is een bijzonder bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. Het is een bier in de stijl Vlaams Roodbruin (een stijl binnen de sours).
Het bier heeft een extreem scherp aroma van rijk druivenfruit, met zure tonen, wat lijkt op een lichtzure rode wijn of mogelijk een geuze. In de mond is hij licht zoet, extreem zuur en fruitig, met druiven en zelfs kersen waarneembaar. Ondanks de zoetheid is het bier helemaal niet plakkerig, maar juist wat dun, met weinig of geen spoor van mout. Afdronk is scherp en fruitig.
Saison Dupont (Brasserie Dupont)
Saison Dupont is een hoge gistingsbier met hergisting in de fles. Zijn koperblonde uiterlijk, de fijnste hoparoma's en uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.
Saison Dupont Cuvee Dryhopping (Bierbrouwerij Brasserie Dupont in Chimay)
Door het drooghoppen ontwikkelt het bier noten van citrusvruchten (pompelmoes), maar ook bloemen en exotisch fruit (mango en lychee). In de mond worden kruidige aroma’s (kruidnagel) afgewisseld met moutaroma’s met een intense en langdurige bittere toets.